Työnohjaus

 
Voimme suunnitella juuri Teidän tarpeisiin soveltuvan työnohjaus kokonaisuuden. Meiltä voit varata aikoja niin yksilö- kuin ryhmä-työnohjaukseen. Työnohjauksesta voivat hyötyä kaikenlaiset organisaatiot ja yksilötyön-ohjaukseen voivat tulla kaikilla organisaation tasoilla työskentelevät henkilöt.

Onnistuneen työnohjauksen peruselementteihin kuuluu, että työnohjaajalla on kokemusta ja näkemystä sekä soveltuvaa teoreettista osaamista. Meidän osalta vahvuuksiamme ovat mm. voimavara- ja ratkaisukeskeisyys, dialogisuus, monialaisuus ja eettisyys.
Työnohjaus on voimauttavaa ja sen avulla pystyy tarkastelemaan työhön ja työyhteisöön liittyviä kokemuksia, kysymyksiä ja haasteita. Parhaimmillaan työnohjauksen avulla voidaan saavuttaa uutta energiaa, innovatiivisuutta ja parantaa eri tavoin työn tuloksellisuutta ja sujuvuutta. Työnohjaus on monipuolista työn reflektointia eri näkökulmista. Se auttaa kehittämään työn laatua ja tehokkuutta parantaen samalla työyhteisön ilmapiiriä sekä työssä jaksamista.
Ota yhteyttä, autamme mielellämme mahdollistamaan uutta ja merkityksellistä juuri sinun työyhteisöösi.
Tapani Alanen, Työnohjaaja STOry.
Olen myös työyhteisösovittelu -koulutuksessa.

Sinun Aika Oy / Helsinki, Vantaa, Espoo / Uusimaa

Terapia ja työnohjaus                      Tulkkaus ja käännös

+35840 583 1177                           +358400 85 1969

tapani.alanen(a)sinunaika.fi             anssi.lehti(a)sinunaika.fi

 

Kuvat: Sanni Tunturipuro ja Tapani Alanen

by Sinun Aika Oy. Proudly created with Wix.com