Tässä Teitä tervehtii Tapani Alanen

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni. Mielestäni jokainen meistä on oma ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen yksilö. Jokainen ihminen, pari ja perhe on oma erityinen ja arvokas kokonaisuus. Haluaisin kuulla elämäntilanteestasi sekä mitä sinulla on sydämellä ja kuunnella sitä, missä tilanteessa olet nyt?


Olen toiminut pitkään erilaisissa sosiaalialan työtehtävissä. Työkokemusta minulla on mm. lastensuojelusta, perhetyöstä ja vammaishuollosta. Olen sinun apuna ja tukena, kun etsit uusia tuoreita näkökulmia ja vaihtoehtoisia toimintatapoja erilaisiin ongelma- ja pulmatilanteisiin.

Mielestäni terapeutin ja asiakkaan välisen vuorovaikutussuhteen tulee olla toimiva. Muita vaikuttavia seikkoja onnistuneen terapian kannalta ovat mm. se, miten läsnä oleva, lämmin ja oikeaan osuvaa empatiakykyä terapeutilla on. Minua kiinnostaa ihmismielen moninaisuus ja erilaisuus. Jokaisella on oma tarina kerrottavanaan ja monet asiat ovat muokanneet meistä sellaisia kuin nyt olemme. Sinun tarinasi on tärkeä.

Työskentelen voimavarasuuntautuneesti

Terapiassa pyritään löytämään sinulle sopivia ratkaisun
avaimia kohti toivottua tulevaisuutta. Työtapanani on kohdata asiakkaat kokonaisvaltaisesti ja pidän tärkeänä, että välillemme muodostuu mahdollisimman luottamuksellinen suhde. Haluaisinkin olla sinun luottamuksesi arvoinen. Vastaanotolla voimme etsiä ja löytää erilaisia ratkaisuja ja suhtautumistapoja mieltäsi painaviin ongelmiin. Tällaisia asioita voivat olla esim. ihmissuhdeasiat, seksuaalisuus, stressi, elämänhallinta, masennus ja erilaiset elämänmuutokset.

Olen puhevammaisten tulkki, joten vastaanotolle ovat tervetulleita myös erilaisia vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä käyttävät asiakkaat.

Psykoterapeuttiopiskelija

Erityistason Seksuaaliterapeutti (NACS)

Auktorisoitu Seksuaalineuvoja (SSS)

Tunnekeskeinen pariterapia

Laillistettu Sosionomi

Koulutuksessa: Itä-Suomen yliopisto, ratkaisukeskeinen psykoterapia

Ajanvaraus seksuaaliterapiaan -neuvontaan ja koulutuspsykoterapiaan numerosta 

040 583 1177

Sinun Aika Oy / Helsinki, Vantaa, Espoo / Uusimaa

Terapia ja työnohjaus                      Tulkkaus ja käännös

+35840 583 1177                           +358400 85 1969

tapani.alanen(a)sinunaika.fi             anssi.lehti(a)sinunaika.fi

 

Kuvat: Sanni Tunturipuro ja Tapani Alanen

by Sinun Aika Oy. Proudly created with Wix.com